16 de gener del 2014

EL PROJECTE DE BIBLIOTECA DE LA NOSTRA ESCOLA

Des del blog de l'escola us volem donar a tothom la benvinguda al nostre espai de biblioteca. És el primer any d’aquest projecte que ara iniciem. La peculiaritat del nostre centre, és que de moment, no tenim un espai comú de biblioteca, i per tant, cada classe té la seua petita biblioteca.A poc a poc, anem classificant els llibres que tenim. També volem, que tant el racó de biblioteca com les activitats que farem siguin el més motivadores possible per als alumnes.

El nostre gran objectiu és que els alumnes de Pàrvuls i Primària gaudeixin en les estones de lectura. Creiem així necessari,apropar a tota la comunitat educativa la biblioteca de l’escola i que ens ajudeu a continuar aquesta tasca també des de casa. Per això és molt important la col·laboració de les famílies.

Mireu quines activitats hem fet!!

   
                 BUSQUEM UNA MASCOTA O LOGO PER A LA NOSTRA BIBLIOTECA:

Volíem tenir un personatge, animal o objecte que representés la nostra biblioteca. Mitjançant un concurs de dibuix en el  que van participar tots els alumnes de l’escola, el dibuix escollit va ser aquest.

 LA BRUIXA VIATGERA

Ara és ja  la nostra bruixa viatgera, l’encarregada de fer que la màgia dels llibres arribi a l’escola i despertar en les xiquetes i els xiquets el gust per llegir. El dibuix escollit per representar la biblioteca de l'escola va ser realitzat per l'alumne Jordi Brull Bladé de quart curs. 
Moltes felicitats Jordi!!



                                                       L’APADRINAMENT LECTOR :

Aquesta activitat la realitzaran alumnes de cinquè i sisè que són els padrins lectors dels alumnes de primer i segon. Padrins i fillols van signar un contracte d’apadrinament. Va ser un moment molt emotiu per a tots. Desitgem molta sort a les parelles de lectura en aquesta nova experiència que aviat començaran.

                           Fotos dels padrins i fillols


Esperem que us hagi agradat la nostra presentació i que ens aneu seguint!
Fins aviat!!