7 de maig del 2014

Sant Jordi 2014

En aquesta diada de Sant Jordi encara que queia just en tornar de festes i havíem de tenir tots els papers ben apressos i els decorats ben posats, ha estat tot un èxit! Els nens i nenes de l'escola representaven una obra de teatre per cada grup i una cançó final tot junts d'allò més especial.

Els nens i nenes de P3, P4, P5, 1r i 2n han estat els primers d'actuar amb l'obra de teatre anomenada "La Cuca de llum". Hi havien dos narradores, el sol, la lluna, dues estrelles, un grup de granotes, un grup de cargols, un grup de marietes, un grup de conills, un grup de papallones, un grup de ratolins, un grup de formigues, un grup d'abelles i finalment la cuca de llum!


Els nens i nenes de 3r i 4t ens van oferir una versió 2.0 del conte de la Caputxeta vermella amb la inclusió de les noves tecnologies i un parell de personatges nous.


A continuació arriben els alumnes de 5è i 6è amb una obra moderna que tracta d'un grup de turistes i pastor cec que, per sort o per desgràcia entren al castell d'una vampir, i acaben tots convertits!


Finalment com a conclusió de la diada de Sant Jordi, tota l'escola canta una cançó que amb un toc més modern fa una al·lusió al dia.


Després de les representacions tots els assistents van poder gaudir dels treballs exposats per l'ocasió, com per exemple el projecte de la Biblioteca. I també es va esmentar que hi hauria una guardiola per poder recaptar diners de forma voluntària per a la revista que és publicarà al final d'aquest curs. 

Us deixem un vídeo final del sorteig que va fer l'AMPA de l'escola en acabar les representacions: